20 години љубов на прва страница.

20 години ТРИ. љубов...

Приказната за ТРИ е приказна за еден број и за многу, многу букви. Буквите кои прават зборови, зборовите кои прават реченици, речениците кои прават книги, книгите кои создаваат луѓе. ТРИ овој месец прославува значаен јубилеј – 20 години на издавачката сцена.
Прочитај повеќе »